Reviews

‘Culinair voor Thuis’ wordt door haar klanten beoordeeld op haar diensten. Hieronder kunt u de reviews lezen!

Birgitte

27 oktober 2016 at 14:37

Zaterdag 22 oktober 2016 wilde ik iets unieks doen voor mijn ouders en vriend om ze te verrassen. Na wat speurwerk en mijn gevoel vond ik Krista…En het was direct een match, gelijk een heel leuk en open contact. En zij vond mijn idee ook erg leuk dat ik ze op deze manier wilde verrassen. Dus we gingen aan de slag en bespraken hoe ik mijn avond graag zou willen zien. Nou daar waren we snel uit.. ik heb wat wensen opgegeven en verder heb ik eigenlijk niets hoeven te doen. De bewuste avond, ik was best nerveus of het allemaal zou gaan lukken. Daar kwam krista en het was alsof we elkaar al jaren kenden. Zo leuk en spontaan en weg waren mijn zenuwen. Ik wist direct dit word een geslaagde avond. Professioneel ging zij aan de slag terwijl ik mij op mijn gemak ging omkleden. Hoe relaxed is dat geen gestress!!. Binnen no time had krista mijn eetkamer omgetoverd in een super chique, met prachtig servies, mooie glazen en kaarsen gedekte tafel. Wat krista allemaal zelf had meegenomen. Helemaal super! De verrassing was super geslaagd, mede door krista, die zich even moest verstoppen.. en ineens in de woonkamer stond met haar witte koks jasje aan. De verbazing compleet natuurlijk bij mijn gasten.. En Krista stelde zich voor en uitgelegd wat iedereen kon verwachten die avond…De reacties waren zo super leuk precies zoals ik het me had voorgesteld. De avond kon beginnen… Na een heerlijke amuse kwamen de heerlijke gangen met prachtige op gedekte borden, met perfecte smaakcombinaties en heerlijke bijpassende wijnen. Er werd ook duidelijk verteld wat we elke keer opgediend kregen…Een ware sensatie. Alles was perfect, zelfs de pauze’s tussen de gerechten was helemaal goed. Dat hield Krista allemaal heel goed in de gaten, zonder dat wij daar ook maar iets van merkten. Kortom..nou ja kort…. wij hebben een fantastische onvergetelijke avond mogen beleven en dat allemaal tot in de puntjes verzorgd door de charmante een fantastische masterchef Krista. Lieve kanjer super bedankt voor deze leuke en zeer gezellige geslaagde avond. Kom je volgende week weer??? haha..Je krijgt van ons allen een 10!!!!

Albert en Anneke

3 oktober 2016 at 21:44

Wij hebben afgelopen vrijdag een fantastisch diner aan huis gehad verzorgt door Krista. Al onze gasten hebben genoten van de heerlijke gerechten. Prachtig gedekte tafel en servies. Alles perfect verzorgt en heel relaxed. Het was een topavond.

Anneke en Albert Biesaart

1 oktober 2016 at 17:05

Krista heeft ons familie feestje onvergetelijk gemaakt. We hebben heerlijk gegeten. Niets was te veel. Prachtig gedekte tafel mooi servies had ze bij zich. Het is echt een aanrader, heel relaxed ging het allemaal. Het was in een woord TOP

Rewi Rambhadjan

27 september 2016 at 11:07

Krista heeft voor een groep vrienden een prachtig diner verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld en perfect getimed. Het eten was heerlijk: van amuse tot en met het dessert. De lange rit naar de Ardennen heeft geen invloed gehad op haar humeur, het eten werd met een lach gepresenteerd en geserveerd. Dikke plus ook voor haar “hulpje”! Dank voor de geslaagde avond en absolute recommendation.

Kim Reek

13 september 2016 at 20:31

Krista heeft op onze bruiloft voor een groep van ongeveer 25 mensen gekookt op de trouwlocatie, in een gewone huiskeuken. We wensten een onvergetelijk diner en dan kun je uiteraard niet lukraak een kok kiezen. Krista is een van een aantal koks die ik heb gesproken voordat onze definitieve keuze op haar viel. Zij communiceerde al meteen vriendelijk, inlevend, ongedwongen en helder. De prijs kwam overeen met andere koks die we hadden gesproken. Ze ging flexibel om met het feit dat er in onze groep veel ‘eetafwijkingen’ waren, zoals verschillende allergieën. Om deze reden zijn meerdere koks afgehaakt, maar Krista is het gelukt om met alles rekening te houden en toch een overheerlijk diner (vis en vegetarisch, naar onze wens) voor iedereen te serveren. Ook de wijn die ze had meegenomen was heerlijk. Het eten werd netjes en vriendelijk geserveerd, het eten zag er prachtig uit en alle gasten waren dik tevreden. Kortom, onze wens is uitgekomen: het was een onvergetelijk diner. Helemaal TOP!

Kristel van Tol

23 augustus 2016 at 23:41

Chefkok Krista heeft tijdens een bedrijfsetentje ons team van 20 personen aangenaam verrast met een goed verzorgd 4-gangen diner. Tevoren hebben wij onze wensen kunnen aangeven en hiermee is Krista vervolgens aan de slag gegaan.

Zowel de aankleding van de tafel als ook die van de gerechten waren met smaak uitgekozen. Alle gerechten werden geserveerd op mooi servies wat Krista zelf had meegenomen. De prijs-kwaliteit verhouding was prima. Ik kijk terug op een gezellige en zeer smakelijke avond met mijn collega’s. Ik kan Krista zeker aanbevelen als je een keer iets te vieren hebt of een etentje op een andere manier dan het gebruikelijke restaurant wilt organiseren.

Barbara Duinker

18 december 2016 at 18:35

Gisteravond genoten van een 5 gangen diner thuis met onze vriendengroep van 17 personen. De voorbereiding met Krista was heel professioneel en prettig, de verschillende dieetwensen (geen vlees, geen vis, geen kaas, geen noten) geen enkel probleem. Krista nam zelf de tafelaankleding voor haar rekening, heel stijlvol en volledig passend voor de kerstsfeer. Tijdens de avond precies voldoende communicatie, to the point zodat het niet afleidt van de gezelligheid. En heerlijke gerechten! En zo fijn om aan het eind van de avond een schone keuken te vinden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Sofie

28 november 2016 at 18:35

Krista heeft tijdens mijn 18-diner uitstekend gekookt. Het was een geweldige avond en het eten was helemaal top. Ook de communicatie verliep helemaal goed, ik wilde graag zelf mijn eigen draai geven en dit was helemaal oke. Hele gezellige mensen ook, erg fijn als het in je eigen huis is :). Heel erg bedankt en voor mensen die een perfect verzorgd diner willen: echt een aanrader.

Wim en Mareille

23 november 2016 at 22:56

Wij hebben al meerdere keren van Krista’s verfijnde kookkunsten mogen genieten. Koken is zonder twijfel haar ambacht en passie. Krista werkt met mooie, eerlijke en verse producten waarbij zij niet alleen op smaak let maar weet dat het oog ook wat wil. De opmaak van de gerechten ziet er altijd verfijnd uit en in combinatie met de voorgestelde wijnen maakt het diner helemaal compleet. Krista heeft aandacht voor haar gasten en heeft feilloos door wanneer de gerechten geserveerd kunnen worden. Krista is een fantastische gastvrouw en uit alles blijkt dat het haar doel is om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Een absolute aanrader.

Roelien van der Veen

23 november 2016 at 12:52

Vrijdag heeft Krista voor een groep van 13 personen heerlijk gekookt. Krista is een fijn persoon, communicatief sterk, zet de puntjes op de i en is iemand die gedreven aan de slag gaat om jou en je gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. Het eten is culinair, wordt prachtig opgediend en is heerlijk en verfijnd. De tafel/aankleding verzorgt zij ook helemaal en ziet er feestelijk en smaakvol uit. Een aanrader en ontzorgend en luxe voor jezelf!

Mieneke van den Heuvel

20 november 2016 at 17:00

Vorige week heeft Krista voor ons, een groep van 25 collega’s, een geweldig viergangendiner verzorgd. Alle gerechten waren heerlijk, en bovendien een plaatje om te zien. Als voorgerecht konden we kiezen uit vlees en vis; ik koos voor het gevulde, gerookte zalmrolletje, wat erg lekker was. Vervolgens kregen we een zalige mosterdsoep. Het hoofdgerecht was krokante kip met risotto, paddenstoelen en lente-ui, en het diner werd afgesloten met een verrukkelijke chocolademousse met rood fruit en ander lekkers. Het was duidelijk dat aan alles veel zorg en aandacht was besteed, Krista heeft echt oog voor detail. De gangen volgden elkaar in een prettig tempo op, en Krista vertelde bij ieder gerecht precies wat ze voor ons had gemaakt. Ze was ontspannen en straalde rust uit, heel fijn en knap als je voor zo’n grote groep kookt. Kortom, wij hebben enorm genoten van een heerlijke, culinaire avond, bijzonder goed verzorgd door Krista!

Otto en Eveline Verbaan

13 november 2016 at 01:44

Chefkok Kirsta heeft ons verrast met haar zalige gerechten. Het zag er prachtig uit van de aankleding tot de gerechten en wijnen. Het was echt zo heerlijk allemaal. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij vrienden en familie. En wie weet kom je nogmaals in onze keuken.

Ben en Jenny

22 januari 2017 at 12:19

Op 1e Kerstdag waren wij bij vrienden uitgenodigd voor het kerstdiner. Als verrassing was het geen traditioneel kerstdiner maar was Krista de kok die uitpakte met een fantastische aaneenschakeling van acht gerechten, elk met een andere smaak en mooi opgemaakt. Bij elk gerecht gaf Krista een duidelijke uitleg. Het gehele palet van de creatieve opmaak, de uitleg en de gestreelde smaakpapillen zorgden voor een fantastische eetbeleving.

Zwaangrie

11 januari 2017 at 15:07

Onlangs heeft Krista voor ons gekookt op uitnodiging van onze coördinator die afscheid nam. Het was een onvergetelijke avond mede door het heerlijke culinaire avontuur dat we hebben gehad. Heerlijke gegeten en een geweldige sfeer. Namens Ineke en de rest van het team bedankt!!!

gilmore40

10 januari 2017 at 23:39

Tijdens het afscheidsetentje van onze coördinator heeft Kristal gezorgd voor een fantastische culinaire avond, wat zeker een bijdrage leverde aan een onvergetelijke avond. Een echte aanrader, helemaal top!!!

Rob & Thea

30 december 2016 at 01:55

Op 1e kerstdag heeft Krista voor ons gezin en vrienden, totaal 9 personen, gekookt. In één woord fantastisch. Krista heet al haar creativiteit in het koken kunnen uitleven. Hetgeen resulteerde in een fantastisch 8-gangen kerstdiner. In iedere gang weer een andere smaaksensatie. Ook de opmaak van de gerechten mag niet onopgemerkt blijven. Stuk voor stuk waren het kunstwerken die we voorgeschoteld kregen. Een kerstdiner om niet snel meer te vergeten. Krista bedankt.

Hein van der post

28 december 2016 at 22:28

Krista heeft bij mij thuis het kerstdiner geregelde (groep van 15). De voorbereidingen waren al professioneel en erg prettig (heldere afspraken en flexibiliteit voor mensen met speciale eetwensen etc). De avond zelf was echt fantastisch. Krista ontzorgt, ze zorgt ervoor dat de mensen een heerlijk diner hebben en de tijd om gezellig met elkaar de avond door te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sanne Minkes

27 december 2016 at 15:13

Krista heeft voor mijn 21e verjaardag een 4-gangen diner verzorgd voor mij en mijn vriendinnen. Het was geheel op mijn wensen afgestemd en zelfs de wat moeilijke eters hebben ervan genoten. Een leuke, gezellige maar vooral goede kok. De tafel was mooi gedekt en er was overal aan gedacht. Iedereen heeft heerlijk gegeten, het was echt een topavond!

Denise Peek

13 maart 2017 at 10:55

Afgelopen zaterdag heeft Krista voor ons een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Alles verliep heel goed en we hebben geweldig genoten. Een zeer fijne sfeer. Ze was direct thuis in onze keuken en alles perfect opgeruimd.

Een echter aanrader en dat gaan we zeker nog een keer herhalen.

Peter van Wagensteijn

1 maart 2017 at 10:44

Het 5 jarig huwelijk van mijn beste vriend kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Omdat ik weet dat hij en zijn vrouw levensgenieters zijn, doe je ze een groot plezier met gezelligheid, eten en drinken. Daarom hebben we met 14 goede vrienden de stoute schoenen aangetrokken en chef aan huis Krista Kersbergen gevraagd om onze avond te verzorgen. De eerste kennismaking was gelijk prettig, Krista stond mij telefonisch te woord en we namen de wensen en verwachtingen door. Het 5 gangen diner dat zij naar aanleiding van onze wensen voorstelde sprak gelijk erg aan en ook de bijpassende wijnen en tafeldekking die Krista kon verzorgen ontnam mij de nodige (kop)zorgen. Tijdens het diner verliep alles vlekkeloos, Krista had het geheel goed onder controle en voorzag ons ondanks de strakke planning van de nodige informatie bij de verschillende gangen. De gerechten zagen er stuk voor stuk zeer verzorgd en aantrekkelijk uit, een werkelijke lust om naar te kijken. Daarnaast waren de wijnen een prima match bij de verschillende smaken op het bord. Het eten werd door iedereen zeer gewaardeerd en mijn beste vriend en zijn vrouw hebben een onvergetelijke avond gehad… Krista, hartelijk dank hiervoor!

Astrid V.

22 februari 2017 at 18:22

Krista heeft voor al haar collega’s een heerlijk buffet verzorgd. Warme en koude gerechten, allemaal even lekker!

Astrid

20 februari 2017 at 19:56

Zaterdag verrast met een 4 gangen diner bij mijn schoonouders. Het was net of we in een restaurant zaten, maar heel ongedwongen en relaxed. We hoefden ook helemaal niets te doen, gewoon genieten en lekker eten. De gerechten waren superlekker en mooi opgemaakt. Ze is een echte chef!

Albert

19 februari 2017 at 11:54

Voor de 2e keer hebben we Krista uitgenodigd om voor ons te koken. Ook deze keer was het weer helemaal geweldig, iedereen heeft volop genoten. Bedankt Krista

Cees en Tasih van Lochem

13 februari 2017 at 11:15

Van de kinderen van een lieve vriendin kregen wij bij haar thuis een diner aangeboden, geheel verzorgd door Krista. Wij zijn werkelijk verrast door de heerlijke gerechten die Krista voor ons bereidde en op een frisse en leuke manier serveerde. Haar vriendelijke uitstraling en vakmanschap in de keuken zijn een combinatie voor een gegarandeerd plezierige avond. Chapeau !!

Gert jan freeke

17 mei 2017 at 23:42

Afgelopen donderdag het afscheid van mijn collega’s gevierd met een heerlijk 5 gangendiner gemaakt door Krista. De tafel was voortreffelijk in onze tuin gedekt. De gerechten waren bijzonder en voor de fijnproevers. Ook de bijpassende wijnen waren goed gekozen. Dus wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar. Krista bedankt

Frizo Foorthuis

2 mei 2017 at 21:46

Dat Krista over het talent beschikt op memorabele wijze het smaakzintuig te prikkelen, is wat mij betreft onomstotelijke waarheid. Het gebeurt niet vaak dat eten aanzet geeft tot een denkbeeldige vreugdedans. Krista’s bereidingen doen dat stuk voor stuk. Waar zit ‘m dat in? Dat blijft natuurlijk het geheim van de chef. Toch durf ik op basis van mijn diner ervaring met Culinair voor Thuis een poging te doen het geheim te ontrafelen. Gevoel voor smaak; zoals de componist klanken laat samenkomen, laat Krista smaken samenkomen. Beiden creëren ze kunst. Waarschijnlijk liggen interesse, ervaring en aanleg daaraan ten grondslag. Wat smaakte het goed! Oog voor opmaak; de borden waren bij elk gerecht dusdanig verfijnd opgemaakt dat ik twijfelde het bestek en het eten met elkaar in aanraking te laten komen. Het was haast zonde. De foto’s hierboven spreken voor zich. Ze bewijzen dat ik niet overdrijf. Oor voor luistervaardigheid; in het prettige voorgesprek ben ik door Krista in de gelegenheid gesteld wensen en dont’s uit te spreken. Tot in de kleinste detail bleek tijdens het diner daarmee rekening te zijn gehouden. Bedankt voor het geweldige diner, Krista. Ik spreek namens mijn 9 tafelgenoten en mijzelf: We hebben genoten. Tot de volgende keer!

Ed Izeren

1 mei 2017 at 09:26

Krista heeft ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder een fantastisch sterrendiner verzorgd in ons vakantiehuisje in het bos. Alles klopte, het eten was van sterrenniveau en de bediening perfect. Wat kan ik nog meer zeggen, een absolute tien! We zien elkaar zeker terug, Krista. Misschien een personeelsetentje voor Kerst?

Myrthe

30 april 2017 at 22:11

Door een uitzonderlijk drukke week was ik onlangs niet in staat om boodschappen voor een verjaardagsontbijt voor mijn vriend te halen. Na wat online gezocht te hebben, heb ik stiekem contact opgenomen met Krista en via Whatsapp mijn idee gecommuniceerd over een verrassingsontbijt. Gevraagd of ze hier aan mee wilde werken en wat haar ideeën waren omdat ik even vreesde dat het ‘beneden’ haar culinaire standaard was en buiten haar voorgestelde arrangementen. Maar ze reageerde heel positief en spontaan en heeft meegedacht om het plan te laten slagen. We kwamen overeen dat ik alles thuis klaar zou zetten, dat ik de buurman zou inschakelen om de portiekdeur op de begane grond ‘sochtends open te doen, dat de huissleutel onder de mat bij onze voordeur zou liggen en dat Krista een verassingsontbijt in onze keuken zou maken. Als het ontbijt klaar zou zijn, zou ze appen en zouden mijn vriend en ik naar beneden kunnen komen. Ik heb een korte instructie aan mijn vriend gegeven (als je wat hoort morgenochtend mag je niet neer beneden gaan, ook niet als je voetstappen hoort) en dat was dat. Het hele plan is vervolgens perfect verlopen! Krista heeft alles doorgegeven wat betreft aankleding voor de tafel (in detail, zelfs het aantal theelepeltjes en zo). Ik wist dus exact wat ik klaar moest leggen (stiekem, nadat mijn vriend al sliep). En ‘sochtends was ze zo zachtjes dat ik niet eens heb gehoord dat ze al binnen was. Zoals afgesproken kreeg ik rond 09:30 het appje dat het ontbijt klaar was en dat we naar beneden mochten komen. Eenmaal beneden was de tafel op en top gedekt en stond deze vol met ontbijt. American pancakes met rood fruit, quiche, zalm, scramled eggs, broodjes, een bord met lekker beleg. En jawel, zelfs champagne en verse jus en een bloem in een vaasje! En de kaart die ik voor mijn vriend had geschreven, lag zoals ik had voorgesteld klaar op zijn bord. Super leuk!! Mijn vriend vond het een mega verrassing! Super grappig, dat hoofd van hem toen hij Krista in haar kokstenue in onze keuken zag staan. Lang verhaal kort, Krista heeft me uit de nood geholpen op de best denkbare manier. Het ontbijt was een succes, ze dacht creatief mee, ze was wel in voor een verrassing en ze heeft aan alles gedacht!

Martijn

24 april 2017 at 18:58

Afgelopen zaterdag Krista langs gehad voor een familie diner van 8 personen. Vanaf het eerste contact een hele prettige communicatie. Flexibel op menu (i.v.m. zwangere), wijn arrangement en op timing van aanvang en duur van diner. De gerechten zagen er prachtig uit en waren perfect van smaak. Ze voelde de sfeer perfect aan en we hebben een top avond gehad. Dit krijgt zeker een vervolg en kunnen we iedereen aanraden!

Mirjam Boon

22 april 2017 at 12:08

Mijn diner voor 13 vriendinnen thuis is mede dankzij Krista’s kookkunsten een groot succes geworden. Mijn huis en vooral keuken (8m2) is niet groot en toch heeft zij in deze kleine keuken van elk gerecht een culinair hoogstandje weten te maken. De tafel wordt chique gedekt door haarzelf dus je hoeft geen servies bij elkaar te sprokkelen voor een grote groep gasten. De gerechten en smaken zijn complex en zeker restaurantwaardig. De borden worden voorverwarmd en dat is zeker handig met zoveel gasten. Bijpassend wijnarrangement kan ik ook aanraden. Het pakketje van zalm met rivierkreeftenmousse als voorafje genomen, echt smullen. Wij hebben de langzaam gegaarde kalfswang als hoofdgerecht gekozen dat heerlijk zacht en vol smaak was. Na al dit lekkers nog een geweldig heerlijk toetje gekregen met een verfrissende dessertwijn erbij. Krista geeft bij elk gerecht een uitleg en is een zeer attente en professionele gastvrouw. Niet alleen wat haar kookkunsten betreft maar ook v.w.b. de opmaak van de borden en verzorging van de avond een dikke pluim. Krista bedankt voor jouw bijdrage aan deze gedenkwaardige en bijzondere avond voor mij en mijn vriendinnen.

Carolien

13 augustus 2017 at 21:23

Voor de vrijgezellen avond met 14 dames heeft Krista een geweldig diner weten te verzorgen. Aangezien het allemaal fijnproevers zijn was het een mooie uitdaging, maar Krista is met vlag en wimpel geslaagd. Ze is erg prettig in haar communicatie en erg flexibel. We hadden een wijnarrangement erbij wat goede keuzes waren. Ze heeft mooie aankleding, laat alles mega schoon achter, ze is er op een prettig manier maar zet zichzelf absoluut niet in het middelpunt. Het is een topper. Nogmaals veel dank voor deze fijne avond!

Joke vd wal

19 juli 2017 at 18:32

Afgelopen zaterdag heeft Krista ons verwend met een fantastische 4 gangen diner voor 22 prs bij ons thuis, alles was perfect verzorgd! De tafels en stoelen, + de aankleding! het eten en de samen werking met Krista, alles klopte! Zij heeft van mijn feestje, een feest Gemaakt! Nogmaals bedankt!

Matthijs Hoogland

10 juli 2017 at 21:48

Heerlijk 4 gangen diner aan huis. Krista en fantastische kok en leuk om in huis te hebben. Menu voor 12 volwassenen en 3 kleine kinderen. Ook de laatste aten goed mee. Mooi menu wat direct aansloot bij onze wensen, Dit was voor ons de eerste keer om zoiets te organiseren aan huis en alle gasten vonden het geweldig. Zelf hoef je nergens aan te denken en niemand heeft het gevoel dat ze iets hoeven te doen en lekker in de watten worden gelegd door Krista. Thanks Krista voor een top avond!!!

Ine van Dam

12 juni 2017 at 09:08

Vrienden hebben ons verrast met een diner aan huis gemaakt door Krista Kersbergen in Zoetermeer. Wat een geweldige belevenis en verwenning was dit! Het 4 gangen diner was een groot feest, niet alleen qua geweldige smaak en variatie maar ook de manier waarop het werd geserveerd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Woorden kunnen niet genoeg weergeven hoe wij hiervan genoten hebben! Krista het was een top avond!

Jan-Willem van Dissel

29 mei 2017 at 10:36

Op zaterdag 13 mei organiseerde mijn vrouw en ik een chique diner voor 13 personen bij ons thuis. Krista heeft het eten geweldig georganiseerd. Ze vertelde bij elk gerecht wat we aten (we hadden 3 gangen + 1 amuse) en zorgde ook voor het bedienen en afruimen en de keuken was helemaal schoon aan het einde van de avond. De communicatie vooraf liep soepel. Mijn gasten waren zeer te spreken over het eten en de manier waarop zei zich presenteerde. Ik was erg bij met de kwaliteit van het eten, erg lekker! Vooral de runderwang was heerlijk. We hadden zelf wijn geregeld en zelf de tafel aangekleed maar dat zijn dingen die Krista ook kan regelen en van wat we van haar gezien hebben zou dat vast en zeker ook top zijn geweest. Al met al waren we zeer tevreden.

Yvonne Legerstee

19 mei 2017 at 15:33

Krista heeft voor ons in eigen huis een heerlijk 4-gangen diner verzorgd voor ons en een tiental vrienden. Als sfeermaker werd eerst de tafel mooi gedekt, waardoor het er al feestelijk uit zag voordat de eerste gasten arriveerden. De gerechtjes zelf waren tot in de puntjes voorbereid. Wij hadden gekozen voor de carpacciobonbons met een heerlijke vulling, een gevulde zalmcilinder met rivierkreeftjes (er was een mooie salade voor de niet-viseter), de 18 uur!! gegaarde en ter plekke in onze eigen keuken krokant gebakken kalfswang met garnituur en tot slot een vanille panna cotta en de friandises bij de koffie. Krista heeft steeds gezorgd voor perfect opgemaakte borden, waardoor ook het oog wat te smullen had. Bij elke gang had Krista bovendien een duidelijke uitleg en een perfect passende wijn. Naast al dat lekkers dat er op tafel kwam, vonden we dat Krista door haar manier van werken en omgang met “haar” gasten meer dan alleen een culinaire bijdrage heeft geleverd aan deze topavond. We zien elkaar vast nog eens terug.

Anny en John Biesaart

1 oktober 2017 at 15:32

Eten op top niveau, en dat in en vertrouwde en gezellige omgeving. Dat mochten we vrijdagavond weer beleven in Zoetermeer. Al eerder werden we verrast door de geruisloze en charmante wijze waarop Krista er in slaagt in haar eentje een werkelijke culinaire beleving op tafel te zetten. Een harmonieus samengesteld menu met originele en heerlijke gerechten werd op een, ook al door Krista zelf, verzorgde dinertafel, geserveerd. Wij hebben genoten van elk gerecht. Krista hartelijk dank voor je kookkunst en charmante presentatie.

Piet en Janny Piersma

1 oktober 2017 at 14:52

Wij waren afgelopen vrijdag uitgenodigd door onze zus/schoonzus en zwager voor een etentje bij hun thuis t,g.v. hun 70e verjaardag. Krista ging weer voor ons koken en wij wisten dit keer wat wij konden verwachten. Vorig jaar had Krista namelijk ook een diner verzorgd op dezelfde locatie t.g.v. het 45-jarig huwelijk van zus/schoonzus en zwager. Echter, dit keer was het nog uitgebreider: een culinair 5-gangen diner! Elk gerecht was een ware streling voor de tong, zo perfect van smaak, mooi opgediend op een smaakvol wit servies, en met een uitleg bij elk gerecht. Krista, het was weer fantastisch! Ook de enthousiaste wijze waarop je dit doet, heeft weer gezorgd voor een hele gezellige avond! Wij hebben genoten!

Albert en Anneke Biesaart

29 september 2017 at 23:40

Het was weer van een onvergetelijke avond Krista, je kwam voor de derde keer bij ons thuis, het was voor ons 70 ste verjaardag. Hoe relax is het niets te hoeven doen, en dan zo’n heerlijke 5 gangen diner voorgeschoteld te krijgen. Het was weer helemaal top, en ik spreek voor alle 15 gasten. Krista dank je wel.

Paula van den Broek

6 september 2017 at 09:28

Op 26 augustus vierde ik mijn 40ste verjaardag voor 22 vrienden bij ons thuis. Wat een verwennerij om in je eigen huis heerlijk te eten en niets te hoeven doen. Krista had een fantastisch 4-gangen menu voor ons samengesteld. Samen met Roos vertelde ze bij elk gerecht wat we aten, iedereen was even enthousiast. Krista, bedankt voor de culinaire beleving. Het was een avond om nooit te vergeten.

Marlous van Rossum

5 september 2017 at 22:45

Vorig weekend hebben mijn man en ik onwijs genoten van de kookkunsten van Krista tijdens een diner voor 22 personen voor de verjaardag van mijn zus. Het 4-gangen diner was verrassend, zeer goed van smaak en ook nog eens een plezier voor het oog door de mooie opmaak van de borden. Alles was zeer goed verzorgd. Ik zou Krista zeker aanbevelen bij mijn vrienden.

Annemie de koning

23 augustus 2017 at 07:41

Krista heeft twee maal bij ons aan huis het diner verzorgd en twee maal op een sublieme wijze! Combinatie van heerlijk eten, ideale gastvrouw en nog super gezellig ook. Zij doet dit op een persoonlijke manier en heeft ons twee onvergetelijke avonden bezorgd.

Bernadette van den akker

21 december 2017 at 20:31

Hai Krista, super bedankt voor de goede samenwerking om een koud/warm buffet neer te zetten. De jarige job was helemaal verrast en blij. Alles smaakte heerlijk, vooral de mosterdsoep en het chocolade toetje met vers fruit.

Ik hoop en denk tot ziens. Een super goed kookjaar voor jou. Veel liefs Bernadette.

Martin en Hiske

21 december 2017 at 16:18

Beste Krista, Heel hartje bedankt voor het mooie goede banket we hebben er erg van genoten en iedereen vroeg aan ons hoe wij bij jou te recht zijn gekomen wij hebben ze door verwezen naar bernadette heel hartelijk dank voor.

Gr Hiske en Martin

Vincent

24 november 2017 at 11:26

Krista heeft bij ons thuis een geweldige avond verzorgd. Zeer vriendelijk, gezellig, leuk met de kinderen en bovenal zalig eten.

Marcel Vloemans

20 november 2017 at 19:51

Een fantastisch familie diner gehad. Niet alleen erg lekker, maar de kinderen mochten mee helpen in de keuken.

Wat is er mooier als je 3 en 7 bent en je mag meehelpen met een echte kok en zulke mooie gerechten uitserveren. Echt een menskok, en uiteraard het eten is zalig, lekker rustig in je eigen vertrouwde omgeving en de kok is de bob. Geweldig toch, gaan we vaker doen.

Familie Kiers

27 oktober 2017 at 22:41

Super leuke en heerlijke avond gehad. Ook onze kinderen (8 en 11) hebben heerlijk meegegeten. Krista is echt super aardig en relaxed. Absoluut een aanrader! Lieve Krista, nogmaals bedankt voor deze heerlijke avond en je aandacht en geduld voor onze kinderen.

Ellen rietveld-smeets

4 oktober 2017 at 12:53

Gisteren genoten van een heerlijk 5 gangen diner met collega’s en partners. Heerlijke gevarieerde gerechten, die erg mooi opgemaakt waren en met oog voor detail. Alles klopte aan het diner en de wijnen waren goed gekozen. Krista: bedankt voor de goede zorgen en service! Ik denk dat we elkaar nog wel eens zien in een ander gezelschap 🙂

Delphine

24 februari 2018 at 23:03

Super lekker eten. Perfecte timing en bovendien heel discreet. Super relax en genoten van een leuk et gezellig avondje. Een aanrader!

Elles

9 januari 2018 at 22:51

Voor een familiediner van 18 personen hebben wij Krista van Culinair voor Thuis gevraagd om dit voor te doen. Met onze vooraf besproken wensen heeft Krista een geweldig 5-gangen diner voor ons verzorgd. De tafel was stijlvol gedekt. De gerechten werden prachtig opgediend en de smaak ervan was heerlijk. De bijpassende wijnen sloten perfect aan bij de gerechten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij als familie kijken terug op een heel bijzondere avond! Dank je wel Krista, we gaan zeker nog een keer gebruik maken van jouw kookkunsten!!!

Rachel

8 januari 2018 at 23:45

Voor ons 15 jarig jubileum wilden wij een walking dinner voor de vrij grote groep mensen die dit met ons wilden vieren. Krista bleek de juiste persoon om dit voor ons te verzorgen. Ze bedacht 6 gangen aan heerlijke hapjes en kleedde zowel de gerechten als ons de tafels met smaak aan. Voor ons heeft ze ook de wijnen uitgezocht. Alles sloot geweldig op elkaar aan. Krista is een perfectionist en gaat voor het ultieme totale plaatje. Onze verwachtingen zijn door haar echt overtroffen.

Marijke

8 januari 2018 at 17:12

Voor de verjaardag van mijn man wilden we een vrienden en familie uitnodigen bij ons thuis. Voorkeur ging uit naar een culinair driegangendiner. Maar om dat nou zelf te gaan regelen met boodschappen, koken en opruimen. Goede recensies lazen wij over Culinair voor Thuis. We zijn heel blij dat we Krista hebben gevraagd. We hebben tot in de late uurtjes aan tafel gezeten, heerlijk gegeten en veel gelachen. Mijn man had een top verjaardag. Nogmaals bedankt Krista!

Nancy

8 januari 2018 at 13:34

Zoek je perfectie dan ben jij bij culinair voor thuis aan het juiste adres. Krista zorgt voor een beleving. De tafel wordt mooi gedekt, het eten is verrukkelijk. Krista kookt met passie en dat vind je terug in de gerechten die ze uitserveert. Krista is goed bereikbaar en denkt graag met je mee. Krista bedankt voor de topavond die je ons hebt bezorgd.

Verdonk woning en projectinrichting bv

24 december 2017 at 12:06

Met 15 gasten (eindejaars Kerstdiner met medewerkers) heerlijk genoten van deze ultime service! Alles was heerlijk en perfecte timing! Verbaast als wij waren dat de keuken ook weer helemaal spik en span was en dus geen vaat! Kortom PERFECT. Dankjewel Krista.

K.N.Versloot

29 mei 2019 at 12:44

Zaterdag 20 april 2019 heerlijk gegeten dank zij Krista Kersbergen, ook mijn vrouw vond het eten lekker, dit doen wij zeker nog een keer.

Martin

29 mei 2019 at 12:32

Geweldige avond gehad bij paps thuis en een culinair hoogstandje op de koop toe. Dank je wel,ook namens Wil.

Evelien Baetens – de Jager

13 januari 2019 at 13:10

Op onze huwelijksdag heeft Krista bij ons thuis een vijfgangen diner verzorgd. Erop terugkijkend, was het een perfecte avond in intieme setting! Het contact met Krista verliep vooraf zeer prettig en duidelijk, ze dacht mee en gaf advies. Op de avond ging ze vanaf binnenkomst zelfstandig aan de slag en hadden we er geen ‘omkijken’ naar. Wat een goede gastvrouw. Alles was tot in de puntjes geregeld en werd aan het einde van de avond netjes achter gelaten. De gerechten waren afwisselend, verfijnd van smaak, de borden prachtig opgemaakt. Het wijnarrangement was goed afgestemd. Het was heerlijk en we hebben er allemaal van genoten, we bevelen haar zeker aan!

G&H

7 mei 2018 at 09:12

Bij de buren met 8 personen was het voor ons een eerste kennismaking met een kok aan huis. Een erg prettige ervaring. Mede door de rust die Krista uitstraalt maar uiteraard door het lekkere eten en de manier van presenteren. Een avondje uit in “eigen huis”. Een aanrader.

Steven Naarding

1 mei 2018 at 18:09

Onlangs hebben wij de 21ste verjaardag van onze dochter gevierd. Het 21-diner hebben we laten verzorgen door Krista Kersbergen. We hadden geen betere keus kunnen maken! Voorbereiding… smooth en gezellig… Avond geweldig verzorgd super sfeervol! Een heel fijn persoon in onze huiselijke omgeving. 24 genodigden… allemaal dol enthousiast, en wij missen Krista. Het was TOPPPP!

Benjamin Gibbon

2 april 2018 at 19:59

Inmiddels al even geleden, maar voor mijn 29ste verjaardag ben ik verrast door mijn vriend met een diner van Krista. Prachtig verzorgd, heerlijk gegeten met geweldige wijnen! Ze zorgt voor alles, waardoor wij alleen maar aan hoeven schuiven. Een mooie gedekte tafel, prachtig servies. In de voorbereiding denkt Krista mee en geeft advies. Een absolute aanrader, dankjewel krista!

W Grobbe

9 juni 2019 at 10:17

Wij zijn door Krista Kersbergen voorzien van een voortreffelijk diner, perfect verzorgt en super lekker.

Wim & Guda Lindenburg

2 juni 2019 at 18:38

‘Culinair voor Thuis’ is een prima adres met de zekerheid van een heerlijke en gezellige avond. Krista verstaat de kunst om zoals bij ons, 30 personen, gelijktijdig een heerlijke en voortreffelijke maaltijd te serveren. De kwaliteit was buitengewoon en de eettafel was een plaatje om te zien. Een aanrader.

Ruud van der Ark

2 juni 2019 at 10:52

Vanwege de zeventigste verjaardag van een vriend, was ik bij hem thuis uitgenodigd voor een diner, dat verzorgd werd door Krista.

Het was in één woord: genieten. Het begon al met een sfeervol gedekte tafel, mooi servies en glaswerk en verdere tafelopmaak. Voorgerecht tot en met nagerecht waren heerlijk. Compliment en dank je wel Krista! Omdat ik was uitgenodigd, kan ik over de prijs niets zeggen.

Theo de Vries

30 mei 2019 at 11:51

Qua eten absoluut geen commentaar, mooi samengesteld menu, heerlijke gerechten. Mijn advies is bij de uitleg wat er gegeten wordt iets meer tijd te nemen, dit geeft ook rust aan de gasten.

Francien en Guus Lenden

29 mei 2019 at 20:47

Op de verjaardag van haar vader heeft Krista gezorgd voor een culinair feestje. Deze vakvrouw heeft een meergangen diner voorgeschoteld met zo’n chique uitstraling, maar vooral het eten was geweldig. Wat waren de gerechten smaakvol en zo fantastisch opgediend. Niets dan lof. In een woord een aanrader.

Sander

29 mei 2019 at 16:40

Je kan zien en proeven dat Krista met haar hart de diners verzorgt. Het oog wil wat en dat geldt ook voor de maag. Voortreffelijk gedaan en bedankt Krista!

Jenny

12 juni 2019 at 11:00 Wij hebben al eerder de eer gehad te mogen genieten van Krista’s culinaire hoogstandjes. Op de verjaardag van haar vader was het weer “raak”. Mooie opgemaakte bordjes als schilderijtjes. Bovenal… voortreffelijk eten. Het was een top avond. Dankjewel.