Mijn naam is Krista Kersbergen, geboren in Den Haag en woonachtig in Zoetermeer. Koken is mijn grote passie!

Mijn interesse voor koken was bij mij al vanaf jonge leeftijd aanwezig. Als klein meisje kreeg ik een kinderkookboek voor mijn verjaardag.
In de weekenden dook ik, gewapend met mijn kookboek, de keuken in en verraste ik mijn ouders met een origineel ontbijtje op bed, een uitgebreide lunch of een diner voor twee. In deze jaren heb ik mijn liefde voor koken kunnen ontdekken én ontwikkelen!
Mijn passie voor koken, lekker eten en mooie producten is in de jaren alleen maar gegroeid en heeft uiteindelijk geresulteerd in het besluit om van mijn hobby mijn werk te maken.

Culinair voor Thuis

Inmiddels verzorg ik onder de naam ‘Culinair voor Thuis’ al jaren intieme, culinaire diners bij mensen thuis. Het leuke hieraan vind ik het directe contact met de gasten en hun reacties op wat ik voor hen bereid. Ik hou ervan mensen in de watten te leggen met mooi gepresenteerde gerechten op stijlvol servies, vergezeld door een goed glas wijn. Het totale plaatje moet kloppen. Kijk hier naar een voorbeeld van een menusuggestie. Als ik m’n gasten zie genieten, is mijn doel bereikt en ben ik tevreden.

Onder andere de vele stages die ik heb gelopen in gerenommeerde restaurants hebben bijgedragen aan mijn kookervaring. Daarnaast hebben de vele reizen die ik heb gemaakt mijn interesse gewekt voor de buitenlandse keuken.
Ten slotte ben ik onlangs geselecteerd voor het televisieprogramma Masterchef Holland 2016. Een unieke en leerzame ervaring waarin ik iedere dag opnieuw word uitgedaagd hoogstaande culinaire creaties te presenteren aan een professionele jury. Naast mijn deelname aan deze wedstrijd maak ik graag tijd vrij om voor u een heerlijk meergangendiner bij u thuis te bereiden. Heb ik uw interesse gewekt? Neem dan direct contact met mij op en ik zorg ervoor dat u een fantastische avond gaat beleven.